E: info@groeneverlichting.nl
T: 06 140 37 442

Hoe werkt het

Led verlichting zonder te investeren!

Jazeker! Wij kunnen alle lampen in je hele bedrijf vervangen of aanpassen.  Heb je een mooi verlichtingsplan hangen in jouw bedrijf en zit je niet te wachten op weer een nieuw lichtplan? Geen probleem, we kunnen zo goed als alle armaturen vervangen voor armaturen voorzien van LED verlichting. Jouw eigen lichtplan hoeft hierdoor niet gewijzigd te worden. Deze zuinige en milieuvriendelijke lampen leveren een directe besparing op van minimaal 60%. We komen regelmatig tegen dat we een besparing kunnen bewerkstelligen van 80%. En vanuit deze besparing wordt de nieuwe energiezuinige LED verlichting betaald! Zo kost het je niets extra. 

De lampen die wij samen uitzoeken voor het lichtplan zijn modern en geven de beste lichtkwaliteit. Jij hoeft daar niets voor te betalen terwijl je wél gaat besparen. Zo betalen jouw nieuwe lampen zichzelf.

Onze opzet is een verademing voor ondernemers. Je krijgt goede verlichting en je hoeft niet vooraf te investeren. Je gaat als bedrijf zoveel minder energie verbruiken dat je daarmee ook een enorme CO2-reductie realiseert. Dit is een grote stap voor een beter milieu.

Stap 1: Besparingsanalyse
Groene Verlichting inventariseert op jouw locatie het huidige energieverbruik én het aantal lampen die we om gaan zetten naar LED.  Vervolgens berekenen we hoe ver je energierekening omlaag gaat wanneer de led verlichting geïnstalleerd is. Het verschil tussen je huidige en je toekomstige energielasten, dát is het bedrag wat de LED lampen jou opleveren. Daarom hoef je ons zolang de looptijd duurt maandelijks alleen dit bedrag te betalen. Dus eigenlijk betalen de LED lampen zichzelf en kost het jou helemaal niets!

Stap 2: Duidelijk overzicht
Je ontvangt van ons duidelijk een overzicht met daarin:
Hoe hoog de besparing is dankzij jouw LED verlichting.
Hoe snel jouw LED lampen hun eigen kosten hebben terugverdiend.
En heel belangrijk : wanneer jij het financiële voordeel van jouw LED verlichting zelf gaat merken.

Stap 3: Montage en installatie
Groene Verlichting installeert de LED verlichting in jouw pand. Dit gebeurt snel, vakkundig en zonder dat de klanten hier veel hinder aan ondervinden. Wij zorgen voor het afvoeren van de oude verlichting. Zodra je LED verlichting brand begint het grote besparen en heb je een grote stap gezet naar milieuvriendelijk ondernemen.

Garantie

Groene Verlichting geeft 5 jaar volledige garantie. Wanneer LED lampen in deze periode stuk gaan vervangt Groene Verlichting ze direct zonder extra kosten voor een nieuwe LED lamp, montage. Jij loopt dus geen enkel risico. De nieuwe LED verlichting heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren, dit is met normale winkeltijden ongeveer 17 jaar.